Varenie bez výhovoriek / Najlacnejšie knihy
Varenie bez výhovoriek

Kód: 38743935

Varenie bez výhovoriek

Autor Joshua Weissman

Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás pr ... celý popis

19.81

Bežne: 25.68 €

Ušetríte 5.87 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 3 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Varenie bez výhovoriek

Nákupom získate 50 bodov

Anotácia knihy

Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá.

Hoci väčšina z nás preferuje jedlá, ktoré sú nenáročné na prípravu a na suroviny, Joshua sa modernému spôsobu varenia a stravovania stavia na odpor: „Mohli by sme, prosím, prestať s prívalom jedál, ktoré sú hotové za 2,3 sekundy a ktoré potrebujú len 1 ingredienciu? Chápem... sme zaneprázdnení. Ale zamerajme sa na to, že dokonale pripravené hamburgery nerastú na stromoch.“ Už dávno sme totiž zvyknutí na to, že mnohé z jedál si nepripravujeme sami, ale kupujeme – , a presne tým sa okrádame o vzácne kulinárske zážitky.

Ak si chceme jedlo naozaj naplno vychutnať, mali by sme si všetko pripravovať doma a nehľadať skratky. Táto kniha vás bez akejkoľvek hanby, ľútosti či výhovoriek naučí, ako na to. Nájdete v nej viac než 100 výborných receptov na polievky, mäso, ryby, šaláty či dezerty, ale aj rôzne praktické skúsenosti autora a jeho skvelé žartíky. Mnoho z receptov nájdete i na jeho kanáli na YouTube.

Ak máte radi poctivo pripravené jedlá a chcete mať nad nimi kontrolu od úplného začiatku až do konca, ak vás rýchle občerstvenie už unavuje a ste sklamaní zo superrýchlych a superjednoduchých kuchárskych kníh, potom je Varenie bez výhovoriek určené práve vám.

Z anglického originálu Joshua Weissman: An Unapologetic Cookbook (Dorling Kindersley Limited, Indianapolis, 2021) preložila Romana Švecová.

Parametre knihy

19.81

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: