History of Drinking / Najlacnejšie knihy
History of Drinking

Kód: 06291326

History of Drinking

Autor COOKE ANTHONY

How have Scottish drinking places changed over three centuries and what makes them distinctively Scottish? What did Samuel Johnson, James Boswell, Dorothy Wordsworth, James Hogg and Robert Southey have in common? They all toured S ... celý popis

114.53

Bežne: 127.29 €

Ušetríte 12.76 €


Očakávaný dotlač
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe History of Drinking

Nákupom získate 283 bodov

Anotácia knihy

How have Scottish drinking places changed over three centuries and what makes them distinctively Scottish? What did Samuel Johnson, James Boswell, Dorothy Wordsworth, James Hogg and Robert Southey have in common? They all toured Scotland and left accounts of their experiences in Scottish inns, ale houses, taverns and hotels. Similarly, poets and writers from Robert Burns and Walter Scott to Ian Rankin and Irvine Welsh have left vivid descriptions of the pleasures and pains of Scottish drinking places. Pubs also provided public spaces for occupational groups to meet, for commercial transactions, for literary and cultural activities and for everyday life and work rituals such as births, marriages and deaths and events linked with the agricultural year. These and other historical issues such as temperance, together with contemporary issues, like the liberalization of licensing laws and the changing nature of Scottish pubs, are discussed in this fascinating book. It considers pubs as public spaces and casts light on issues such as the rise of voluntary associations, clubs and societies and the economic functions of pubs. It places Scottish drinking places in an anthropological context to examine their role in everyday life, community and work rituals. It discusses the temperance movement and responses to it. It interviews with present day licensees across Scotland bring the book down to the present and considers the future of the Scottish pub.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Humanities History Regional & national history

114.53

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: