Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging / Najlacnejšie knihy
Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging

Kód: 45116596

Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging

Autor Tabli Ghosh, Swarup Roy, Łukasz Łopusiewicz

Nanotechnology impacts every component of the food system, from food production to processing, packaging, transportation, enhancement of shelf life, and nutritional bioavailability. Advancements in Nanotechnology for Food and Pack ... celý popis

295.26


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging

Nákupom získate 728 bodov

Anotácia knihy

Nanotechnology impacts every component of the food system, from food production to processing, packaging, transportation, enhancement of shelf life, and nutritional bioavailability. Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging explores current trends, advances and associated challenges of the applications of nanotechnology in the food sectors, such as the fabrication and characterization of functional food, developments and shelf-life extension. This book is organized into 16 chapters that cover the main concepts related to the use of nanotechnology in food processing, packaging and monitoring. Coverage includes food functionalization, quality management and control, food sensory, membrane filtration technology, nanotechnology-based sensors, sustainable packaging, regulatory aspects and much more, making this book an essential resource for materials and food scientists, technologists, researchers, academics and professionals working in nanotechnology and food science. Discusses the several applications of nanotechnology in the food industry, including flavoring, enhancement of shelf life, improved food storage, and moreIncludes nano and microencapsulation, nanoemulsions, nanosensors, and nano additivesFeatures case studies demonstrating how nanotechnology is being used in today's food industry

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Materials science

295.26



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: