Aguecheek's Beef, Belch's Hiccup, and Other Gastronomic Interjections / Najlacnejšie knihy
Aguecheek's Beef, Belch's Hiccup, and Other Gastronomic Interjections

Kód: 04542134

Aguecheek's Beef, Belch's Hiccup, and Other Gastronomic Interjections

Autor Robert Appelbaum

We didn't always eat the way we do today, or think and feel about eating as we now do. But we can trace the roots of our own eating culture back to the culinary world of early modern Europe, which invented cutlery, "haute cuisine, ... celý popis

40.78

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Aguecheek's Beef, Belch's Hiccup, and Other Gastronomic Interjections

Nákupom získate 101 bodov

Anotácia knihy

We didn't always eat the way we do today, or think and feel about eating as we now do. But we can trace the roots of our own eating culture back to the culinary world of early modern Europe, which invented cutlery, "haute cuisine," the weight-loss diet, and much else besides. "Aguecheek's Beef, Belch's Hiccup" tells the story of how early modern Europeans put food into words and words into food, and created an experience all their own. Named after characters in Shakespeare's "Twelfth Night," this lively study draws on sources ranging from cookbooks to comic novels, and examines both the highest ideals of culinary culture and its most grotesque, ridiculous and pathetic expressions. Robert Appelbaum paints a vivid picture of a world in which food was many things--from a symbol of prestige and sociability to a cause for religious and economic struggle--but always represented the primacy of materiality in life.Peppered with illustrations and a handful of recipes, "Aguecheek's Beef, Belch's Hiccup" will appeal to anyone interested in early modern literature or the history of food.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Humanities History History: specific events & topics

40.78

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: