Antioxidants in Nutrition, Health, and Disease / Najlacnejšie knihy
Antioxidants in Nutrition, Health, and Disease

Kód: 04527663

Antioxidants in Nutrition, Health, and Disease

Autor John M.C. Gutteridge, Barry Halliwell

In recent years, there has been an explosion of interest about the use of 'antioxidant' nutritional supplements. Do they really defend the body against diseases? Should we all be taking vitamin E, vitamin C, or more of certain pol ... celý popis

104.45


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 17 - 26 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Antioxidants in Nutrition, Health, and Disease

Nákupom získate 258 bodov

Anotácia knihy

In recent years, there has been an explosion of interest about the use of 'antioxidant' nutritional supplements. Do they really defend the body against diseases? Should we all be taking vitamin E, vitamin C, or more of certain polyunsaturated fats? Written by two leading experts in the field of free radicals in biology and medicine, this book unravels the confusion caused by many nutrition-related claims, and clarifies the situation over whether maintaining high intakes of vitamins, minerals, and other food consituents really does help protect against life-threatening diseases.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

104.45

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: