Baobab Fruits: Technology, Chemistry and Microbiology / Najlacnejšie knihy
Baobab Fruits: Technology, Chemistry and Microbiology

Kód: 13513769

Baobab Fruits: Technology, Chemistry and Microbiology

Autor Charles Parkouda

In several Africa countries including Burkina Faso, wild tree fruits constitute an important part of population diets and are also an important source of income for these populations. The products from these trees are generally co ... celý popis

44.54


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Baobab Fruits: Technology, Chemistry and Microbiology

Nákupom získate 111 bodov

Anotácia knihy

In several Africa countries including Burkina Faso, wild tree fruits constitute an important part of population diets and are also an important source of income for these populations. The products from these trees are generally consumed in crude form, or traditionally processed before consumption. Despite their potential valuable nutritional content, fruits of only a few numbers of wild trees have been studied. The Baobab (Adansonia digitata L) tree is one of these most widely used wild trees providing food, medicine and fodder. The present book is intended to provide some information on the nutritional aspect as well as information for Baobab based-products processing improvement.

Parametre knihy

44.54

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: