Biscuit, Cookie and Cracker Production / Najlacnejšie knihy
Biscuit, Cookie and Cracker Production

Kód: 44681863

Biscuit, Cookie and Cracker Production

Autor Iain Davidson

Biscuit, Cookie and Cracker Production, Second Edition is a practical reference that brings a complete description of the process and equipment necessary for automated food production in the food/biscuit industry. The book descri ... celý popis

229.49

Bežne: 229.52 €

Ušetríte 0.03 €


Očakávaná novinka
Vydanie 01. 07. 2024

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Biscuit, Cookie and Cracker Production

Nákupom získate 568 bodov

Anotácia knihy

Biscuit, Cookie and Cracker Production, Second Edition is a practical reference that brings a complete description of the process and equipment necessary for automated food production in the food/biscuit industry. The book describes the existing and emerging technologies in biscuit making and production, being a valuable asset to R&D personnel and students in food technology and engineering areas. The second edition brings 370 new photos and images for updated equipment. Additional chapters covering energy usage and baking efficiency are also included, besides data on energy usage and energy saving. Iain Davidson shares his almost 50 years of experience in the biscuit baking industry worldwide with students, researchers or people joining a biscuit making company. Describes the process and equipment needed for cookie and biscuit makingIncludes protocols for baking, potential issues, and how to resolve themCovers ingredients, dough mixing, dough forming, lamination, baking, and packagingExplores reducing gas consumption with a heat recovery systemProvides practical information for application including protocols, equipment, and case studies

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

229.49



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: