Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel / Najlacnejšie knihy
Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel

Kód: 12323062

Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel

Autor Edie Hand, William G. Paul

This is a unique Louisiana cookbook that teaches the fundamentals of Louisiana's Cajun and Creole cuisines and explains their similarities and differences. Filled with traditional recipes field tested for their ease of preparation ... celý popis

22.72

Bežne: 23.96 €

Ušetríte 1.25 €


Očakávaný dotlač
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel

Nákupom získate 57 bodov

Anotácia knihy

This is a unique Louisiana cookbook that teaches the fundamentals of Louisiana's Cajun and Creole cuisines and explains their similarities and differences. Filled with traditional recipes field tested for their ease of preparation and delicious flavorings, "Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel" consists of three parts. The first part discusses the basic terms, techniques, tools, and ingredients of Louisiana cooking. The second part analyzes the varied ethnic influences?French, Spanish, Italian, African, and American Indian?that have contributed to Cajun and Creole cuisines. Significant events in Louisiana culinary history are highlighted, as well as unique cultural food customs. The final section consists of 150 recipes, including: sauces, breakfast dishes, appetizers and dips, soups and gumbos, entrees, vegetables, and desserts.

Parametre knihy

22.72

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: