Chemical Analysis of Food / Najlacnejšie knihy
Chemical Analysis of Food

Kód: 25025816

Chemical Analysis of Food

Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications, Second Edition, reviews the latest technologies and challenges in all stages of food analysis, from selecting the right approach, how to perform analytic procedures, and how ... celý popis

307.32


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Chemical Analysis of Food

Nákupom získate 766 bodov

Anotácia knihy

Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications, Second Edition, reviews the latest technologies and challenges in all stages of food analysis, from selecting the right approach, how to perform analytic procedures, and how to measure and

Parametre knihy

307.32

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: