Conductive Hydro Drying of Foods / Najlacnejšie knihy
Conductive Hydro Drying of Foods

Kód: 42826406

Conductive Hydro Drying of Foods

Autor C. Anandharamakrishnan, Jeyan Arthur Moses, K S Yoha

Conductive Hydro Drying of Foods: Principles and Applications presents the current state of this emerging field, touching basics of novel drying approaches, introducing the concept of conductive hydro drying, and detailing its app ... celý popis

161.80

Bežne: 199.80 €

Ušetríte 38 €


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Conductive Hydro Drying of Foods

Nákupom získate 400 bodov

Anotácia knihy

Conductive Hydro Drying of Foods: Principles and Applications presents the current state of this emerging field, touching basics of novel drying approaches, introducing the concept of conductive hydro drying, and detailing its applications in food processing. The book explores novel drying techniques, and covers the drying of various foods, including fruits and vegetables, meat, fish, poultry, and egg, spices and herbs, cereals and pulses, and other edible materials. The book also brings chapters on trends and prospects, providing emphasis on the scope for low-cost drying, drying, or heat-sensitive foods.Edited by authors with interdisciplinary backgrounds and strong expertise in the field of food drying, this is a valuable resource to research and industry professionals working in allied fields. Presents in-depth coverage of underlying drying mechanisms and commodity-wise applications Covers the latest techniques including the applications of ICT, modeling, etc., with high emphasis on sustainability, focusing on the UN SDGs Brings detailed information on the current status of commercialization and upcoming projects under the ‘more popular’ name term refractance window drying

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

161.80



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: