Cooking with Heirlooms / Najlacnejšie knihy
Cooking with Heirlooms

Kód: 05033348

Cooking with Heirlooms

Autor Karen Keb Acevedo

Cooking with Heirlooms: Seasonal Recipes with Heritage-Variety Vegetables and Fruits is a celebration of the world's "original" produce, the unique varieties that are not produced on commercial farms but instead are passed from ge ... celý popis

27.09

Bežne: 31.20 €

Ušetríte 4.12 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Cooking with Heirlooms

Nákupom získate 68 bodov

Anotácia knihy

Cooking with Heirlooms: Seasonal Recipes with Heritage-Variety Vegetables and Fruits is a celebration of the world's "original" produce, the unique varieties that are not produced on commercial farms but instead are passed from generation to generation by hobby farmers and gardening and farming families. Prized for their more intense flavors and unusual colors, heirloom fruits and vegetables have become increasingly popular at farm stands, farmers' markets, and even grocery stores as more consumers seek to "eat local" and avoid pesticides and other chemicals. Lavishly illustrated with full-color photographs, Cooking with Heirlooms presents more than 150 recipes that harken back to simpler times, using the freshest ingredients along with the many varieties of heirlooms widely available today. Author Karen Keb Acevedo, the founding editor of Hobby Farms magazine, is an active hobby farmer and an adventurous, accomplished home cook. Foodies and farmers alike will find a delectable array of recipes organized by the four seasons, providing inspiration and great cooking ideas all year long. For each season, the author along with compiler and recipe tester Carol Boker provide appetizers and soups, breads and breakfast, entrees, salads and sides, and desserts. The resources section includes companies and websites that sell seeds and heritage meat supplies plus related books and periodicals. Fully indexed.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Health & wholefood cookery

27.09

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: