Diabetes and Protein Glycosylation / Najlacnejšie knihy
Diabetes and Protein Glycosylation

Kód: 01384656

Diabetes and Protein Glycosylation

Autor Margo Panush Cohen, Harold Rifkin

In the years since the initial discovery that blood from diabetic patients contains increased amounts of a posttranslationally gluco sylated form of hemoglobin (hemoglobin Ale)' an impressive number of studies have clarified and e ... celý popis

91.25

Bežne: 91.29 €

Ušetríte 0.04 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Diabetes and Protein Glycosylation

Nákupom získate 226 bodov

Anotácia knihy

In the years since the initial discovery that blood from diabetic patients contains increased amounts of a posttranslationally gluco sylated form of hemoglobin (hemoglobin Ale)' an impressive number of studies have clarified and expanded the use of glycohemoglobin levels to assess disease status. Many other structural proteins have been shown to undergo similar changes, including proteins from tissues most commonly affected in diabetes (e.g., lens, aorta, peripheral nerve, basement membrane). Thus, the nonenzymatic glycosylation of hemoglobin emerges as an invaluable model for the pathogenesis of certain chronic diabetes complications. In addition to reviewing a wealth of investigative possibilities in the area of these chronic complications-including eye, kidney, nerve, and vascular disease-Dr. Cohen indicates how enhanced nonenzymatic glycosylation in uncontrolled diabetes underscores the pressing need for maintenance of long-term euglycemia. Dr. Cohen is an endocrinologist and diabetes specialist whose research activities have largely focused on the chemistry and metabo lism of the basement membrane in diabetes. This superb monograph on nonenzymatic glycosylation clearly shows the major trends of her past and present research and clinical activities. This book is beautifully written and a pleasure to read. It provides great insight into the mechanisms of the pathogenesis of the oom- vii viii Foreword cations of diabetes and should be of immense value not only to basic and clinical investigators, but also to internists, diabetologists, and endocrinologists in clinical practice.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Health & personal development Family & health Coping with personal problems

91.25

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: