Earl Peyroux's Gourmet Cooking / Najlacnejšie knihy
Earl Peyroux's Gourmet Cooking

Kód: 04814121

Earl Peyroux's Gourmet Cooking

Autor Earl Peyroux

Celebrity chef Earl Peyroux has taught millions of fans the joys of 'Gourmet Cooking' through his cookbooks and national PBS television show. Easy-to-follow recipes cover everything from hors d'oeuvres to desserts and span a wide ... celý popis

23.84

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Earl Peyroux's Gourmet Cooking

Nákupom získate 59 bodov

Anotácia knihy

Celebrity chef Earl Peyroux has taught millions of fans the joys of 'Gourmet Cooking' through his cookbooks and national PBS television show. Easy-to-follow recipes cover everything from hors d'oeuvres to desserts and span a wide spectrum of culinary classifications as well. A New Orleans native, Peyroux draws on his roots to create such classic dishes as Shrimp Remoulade and Boiled Brisket of Beef with Horseradish Sauce. His classical training at Le Cordon Bleu in Paris is evident in Coquille Saint Jacques Provencal (Sauteed Scallops with Tomato and Garlic) and Clafoutis au Pommes a la Normande (Apple Custard Tart from Normandy). The author has also lived in Pensacola, Florida, since 1963 and has added the flavours of the Gulf of Mexico to his recipes. Pickled Shrimp and Pecan-Fried Triggerfish are but two of the recipes that illustrate the importance of seafood to that area. No matter what your tastes, you will find dishes you will enjoy preparing as much as eating in the pages of this book.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

23.84

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: