Effect of Antioxidant Polyphenols on DNA and RNA Structures / Najlacnejšie knihy
Effect of Antioxidant Polyphenols on DNA and RNA Structures

Kód: 16347728

Effect of Antioxidant Polyphenols on DNA and RNA Structures

Autor Heidar-Ali Tajmir-Riahi

The effects of antioxidant polyphenols on DNA and tRNA structures were evaluated in aqueous solution at physiological conditions. Structural models show that intercalation with DNA is more stable for resveratrol and genistein than ... celý popis

31.55


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Effect of Antioxidant Polyphenols on DNA and RNA Structures

Nákupom získate 79 bodov

Anotácia knihy

The effects of antioxidant polyphenols on DNA and tRNA structures were evaluated in aqueous solution at physiological conditions. Structural models show that intercalation with DNA is more stable for resveratrol and genistein than groove bindings, while curcumin interaction is via DNA grooves. Polyphenols prefer tRNA groove binding with DNA forming stronger adducts than tRNA. Theoretical modeling showed more stable conjugates formed with resveratrol and genistein than curcumin. At high polyphenol concentration major DNA and RNA aggregation occurred, with no alteration of biopolymer conformation.

Parametre knihy

31.55

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: