Et Yemekleri / Najlacnejšie knihy
Et Yemekleri

Kód: 13465640

Et Yemekleri

Autor Metin Gümüs

Beslenme bicimleri, icinde bulunulan kültürel, cografi, ekolojik, ekonomik yapiya ve tarihsel sürece göre sekillenmektedir. Türk mutfagindaki cesit zenginligi bircok etkene baglidir. Ortaasya ve Anadolu topraklarinin sundugu ürünl ... celý popis

11.26

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Et Yemekleri

Nákupom získate 28 bodov

Anotácia knihy

Beslenme bicimleri, icinde bulunulan kültürel, cografi, ekolojik, ekonomik yapiya ve tarihsel sürece göre sekillenmektedir. Türk mutfagindaki cesit zenginligi bircok etkene baglidir. Ortaasya ve Anadolu topraklarinin sundugu ürünlerdeki cesitlilik, uzun bir tarihsel sürec boyunca birbirinden farkli bircok kültürle yasanan iliskiler, Selcuklu ve Osmanli gibi imparatorluklarin saraylarinda gelisen yeni tatlar, mutfak kültürümüzün yeni yapisini kazanmasinda rol oynamistir. Et, cesitli yönleriyle insan kültürlerinin genis bir kesiminde evrensel olarak en degerli yiyecekler arasindadir. Özellikle beslenme degerinin yüksekligi ve protein kaynagi olmasi nedeniyle dikkat cekicidir. Koyun, kuzu, dana gibi kirmizi et cesitleri beslenmemizin temel taslaridir. Salca, sogan, sarimsak, baharat gibi malzemelerle tatlandirilan etler, hem damagimiza hitap eder hem de protein ihtiyacimizi karsilayarak, bedenimizin saglikli bir sekilde calismasini saglar. Bu kitap, Türk ve Dünya mutfaklarindan secilmis, farkli damak tatlarina hitap eden, sizlere farkli secenekler sunacak olan et yemeklerinden derlenmis ve begeninize sunulmustur.

Parametre knihy

11.26

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: