Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes / Najlacnejšie knihy
Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes

Kód: 05250084

Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes

Autor Fred J. Muehlbauer, W. J. Kaiser

The Second International Food Legume Research Conference (IFLRC-II) was held from 12--16 April 1992 in Cairo, Egypt. Five cool season food legume crops were included in the deliberations: pea (Pisum sativum), lentil (Lens culinari ... celý popis

91.12

Bežne: 91.16 €

Ušetríte 0.04 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes

Nákupom získate 226 bodov

Anotácia knihy

The Second International Food Legume Research Conference (IFLRC-II) was held from 12--16 April 1992 in Cairo, Egypt. Five cool season food legume crops were included in the deliberations: pea (Pisum sativum), lentil (Lens culinaris), faba bean (Vicia faba), chickpea (Cicer arietinum), and grasspea (Lathyrus sativus). The principal objectives of IFLRC-II were to review and assess recent results from national and international research programs on cool season food legumes and to develop strategies for increasing the productivity, improving the quality and extending the use of these crops in different farming systems. Topics in both basic and applied research were addressed and multidisciplinary research efforts were emphasized. §The papers published here are organized according to subject areas: Processing and Animal Feeds; Climate Change and Biotic and Abiotic Stresses; Host Plant Resistance to Manage Biotic Stresses; Policy Incentives; Breeding Methods and Selection Indices; Infrastructural Support; Cool Season Food Legume Breeding; Management to Control Biotic and Abiotic Stresses; Biotechnology and Gene Mapping; Crop Physiology and Productivity; and Farmers' Constraints and On-Farm Research. Sessions devoted to Regional Discussion Groups and to the Continuation of the IFLRC Concept were also included. A Conference Summary is presented by Professor Eric Roberts.

Parametre knihy

91.12

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: