Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes) / Najlacnejšie knihy
Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes)

Kód: 20913044

Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes)

Autor Holly Davis, Sandor Ellix Katz

A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for familiar and lesser-known cultured foods: Celebrated the world over for their health benefits and dynamic flavors, cultured and fermen ... celý popis

26.03

Bežne: 30.60 €

Ušetríte 4.56 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 9 - 13 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes)

Nákupom získate 66 bodov

Anotácia knihy

A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for familiar and lesser-known cultured foods: Celebrated the world over for their health benefits and dynamic flavors, cultured and fermented food

Parametre knihy

26.03

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: