Food, Fermentation, and Micro-organisms / Najlacnejšie knihy
Food, Fermentation, and Micro-organisms

Kód: 13573478

Food, Fermentation, and Micro-organisms

Autor Charles W. Bamforth, David J. Cook

Fermentation and the use of micro-organisms is one of the most important aspects of food processing - an industry that is worth billions of US dollars world-wide. Integral to the making of goods ranging from beer and wine to yogur ... celý popis

210.83


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Food, Fermentation, and Micro-organisms

Nákupom získate 522 bodov

Anotácia knihy

Fermentation and the use of micro-organisms is one of the most important aspects of food processing - an industry that is worth billions of US dollars world-wide. Integral to the making of goods ranging from beer and wine to yogurt and bread, it is the

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming

210.83

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: