Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition / Najlacnejšie knihy
Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition

Kód: 25691883

Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition

Autor Pascal Riberau-Gayon, Denis Dubourdieu, Bernard B Doneche, Aline A. Lonvaud

As an applied science, enology is a collection of knowledge from the fundamental sciences including chemistry, biochemistry, microbiology, bioengineering, psychophysics, cognitive psychology, etc., and nourished by empirical obser ... celý popis

233.48


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Enology - Vol 1 The Microbiology of Wine and Vinification, 3rd Edition

Nákupom získate 588 bodov

Anotácia knihy

As an applied science, enology is a collection of knowledge from the fundamental sciences including chemistry, biochemistry, microbiology, bioengineering, psychophysics, cognitive psychology, etc., and nourished by empirical observations. The approach u

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming

233.48

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: