Food Hypersensitivity - Diagnosing and Managing Food Allergies and Intolerance / Najlacnejšie knihy
Food Hypersensitivity - Diagnosing and Managing Food Allergies and Intolerance

Kód: 04197631

Food Hypersensitivity - Diagnosing and Managing Food Allergies and Intolerance

Autor Isabel Skypala

In this excellent new book, specialist dietitians Isabel Skypala and Carina Venter bring together a team of expert authors to separate fact from fiction and provide the reader with an authoritative and practical guide to diagnosin ... celý popis

95.27


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Food Hypersensitivity - Diagnosing and Managing Food Allergies and Intolerance

Nákupom získate 236 bodov

Anotácia knihy

In this excellent new book, specialist dietitians Isabel Skypala and Carina Venter bring together a team of expert authors to separate fact from fiction and provide the reader with an authoritative and practical guide to diagnosing, managing and preventing food allergy and intolerance.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

95.27

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: