Food Science: The Biochemistry of Food & Nutrition, Lab Manual / Najlacnejšie knihy
Food Science: The Biochemistry of Food & Nutrition, Lab Manual

Kód: 11309928

Food Science: The Biochemistry of Food & Nutrition, Lab Manual

Autor McGraw-Hill

The Biochemistry of Food & Nutrition Lab Manual features 208 pages of experiments and support materials. Includes: The Food Science LabWorking Safely in the LabUnderstanding Lab TechniquesBuilding Skills

37.27


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 14 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Food Science: The Biochemistry of Food & Nutrition, Lab Manual

Nákupom získate 92 bodov

Anotácia knihy

The Biochemistry of Food & Nutrition Lab Manual features 208 pages of experiments and support materials. Includes: The Food Science LabWorking Safely in the LabUnderstanding Lab TechniquesBuilding Skills

Parametre knihy

37.27

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: