Fractures in Knapping / Najlacnejšie knihy
Fractures in Knapping

Kód: 03203004

Fractures in Knapping

Autor Are Tsirk

This book is for students and practitioners of not only knapping, lithic technology and archaeology, but also of fractography and fracture mechanics. In general, understanding of fractures provides a sounder basis for lithic analy ... celý popis

39.22

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Fractures in Knapping

Nákupom získate 97 bodov

Anotácia knihy

This book is for students and practitioners of not only knapping, lithic technology and archaeology, but also of fractography and fracture mechanics. In general, understanding of fractures provides a sounder basis for lithic analysis, and use of more recent scientific tools opens new avenues for lithic studies.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Humanities Archaeology Archaeological science, methodology & techniques

39.22

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: