Grandma's Tips on Preparing Meat, Fish and Poultry - With traditional and economical cooking techniques / Najlacnejšie knihy
Grandma's Tips on Preparing Meat, Fish and Poultry - With traditional and economical cooking techniques

Kód: 18487545

Grandma's Tips on Preparing Meat, Fish and Poultry - With traditional and economical cooking techniques

Autor Dueep J Singh, John Davidson, Mendon Cottage Books

Table of Contents Introduction Poultry Selecting Poultry in the Market. Selection of Poultry by Weight How to Roast Poultry Poultry Stuffing How Useful Is A Meat Thermometer Approximate Roasting Times at 325 F Poultry Giblets Defr ... celý popis

8.16

Bežne: 8.29 €

Ušetríte 0.13 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Grandma's Tips on Preparing Meat, Fish and Poultry - With traditional and economical cooking techniques

Nákupom získate 20 bodov

Anotácia knihy

Table of Contents Introduction Poultry Selecting Poultry in the Market. Selection of Poultry by Weight How to Roast Poultry Poultry Stuffing How Useful Is A Meat Thermometer Approximate Roasting Times at 325 F Poultry Giblets Defrost before cooking, whenev

Parametre knihy

8.16

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: