Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods / Najlacnejšie knihy
Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods

Kód: 25582154

Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods

Autor Shoichiro Nakamura

The foods and drinks derived from koji, which is the rice fermented by aspergillus orizae, are the foundation of Japanese foods, which include sake, shochu, sakekasu, miso, mirin, amazake, soy sauce and shio koji. All of the drink ... celý popis

16.93


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods

Nákupom získate 42 bodov

Anotácia knihy

The foods and drinks derived from koji, which is the rice fermented by aspergillus orizae, are the foundation of Japanese foods, which include sake, shochu, sakekasu, miso, mirin, amazake, soy sauce and shio koji. All of the drinks and foods derived from k

Parametre knihy

16.93

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: