History of Food and Nutrition Toxicology / Najlacnejšie knihy
History of Food and Nutrition Toxicology

Kód: 37072375

History of Food and Nutrition Toxicology

Autor Esther Haugabrooks, A. Hayes

Food and nutritional toxicology is a diverse field that covers raw materials, ingredients, manufacturing processes, unintended contaminates, transportation, and consumption. History of Food and Nutrition Toxicology, part of the Hi ... celý popis

135.94

Bežne: 135.97 €

Ušetríte 0.04 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe History of Food and Nutrition Toxicology

Nákupom získate 335 bodov

Anotácia knihy

Food and nutritional toxicology is a diverse field that covers raw materials, ingredients, manufacturing processes, unintended contaminates, transportation, and consumption. History of Food and Nutrition Toxicology, part of the History of Toxicology and Environmental Health series, provides an overview of the history of the field to better understand underlying future applications, for evaluating newer and valuable approaches, and its impact on human health. The book will explore issues associated with chemical contaminants, toxicants, and the use of dietary supplements and pharmaceuticals, and address increasing concern of food toxicity and safety. The additional of historical case studies and end-of chapter questions, make History of Food and Nutrition Toxicology to help toxicologists, food scientists, pharmaceutical scientists, and other researchers gain a better understanding of the current state and future challenges of the field. Offers end-of-chapter thought provoking questions that are forward looking in the field Provides illustrations of historical products, individuals, and processes Discusses case studies which help provide historical perspective of the field

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Other branches of medicine Pharmacology

135.94



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: