Improvement of Cereal Quality by Genetic Engineering / Najlacnejšie knihy
Improvement of Cereal Quality by Genetic Engineering

Kód: 01378276

Improvement of Cereal Quality by Genetic Engineering

Autor R. Henry, J.A. Ronalds

Covers the development of techniques for transforming cereals, the genetic engineering of cereal protein and starch quality, improving barley quality, and the regulation of cereal genetic engineering. The 20 papers comprise the pr ... celý popis

127.59


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Improvement of Cereal Quality by Genetic Engineering

Nákupom získate 315 bodov

Anotácia knihy

Covers the development of techniques for transforming cereals, the genetic engineering of cereal protein and starch quality, improving barley quality, and the regulation of cereal genetic engineering. The 20 papers comprise the proceedings of a symposium i

Parametre knihy

127.59

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: