Kód: 22166576
Introduction to Concepts of Nutrition
The concepts of nutrition encompass two kinds of knowledge and ability; the first one is a knowledge and understanding of the individual nutrients that we need as human beings to work, learn, socialise, and exercise at our best. W ... celý popis
67.44 €
Bežne: 70.23 €
Ušetríte 2.80 €
Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie
Mohlo by sa vám tiež páčiť
-
10.08 € -14 %
-
193.37 €
Darčekový poukaz: Radosť zaručená
- Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
- Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
- Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
- Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.
Objednať darčekový poukazViac informácií
Viac informácií o knihe Introduction to Concepts of Nutrition
Nákupom získate 166 bodov
Anotácia knihy
The concepts of nutrition encompass two kinds of knowledge and ability; the first one is a knowledge and understanding of the individual nutrients that we need as human beings to work, learn, socialise, and exercise at our best. We need to understand what
Parametre knihy
Zaradenie knihy
Knihy po anglicky
Health & personal development
Family & health
Fitness & diet
- Celý názov: Introduction to Concepts of Nutrition
- Podnázov: Facilitator's Handbook: A Facilitated Coursebook Designed for Further Education and Entry Level Higher Education / Adult and Community Learning
- Autor: Anja Morris-Paxton
- Jazyk: Angličtina
- Väzba: Brožovaná
- Počet strán: 240
- EAN: 9781543494556
- ISBN: 1543494552
- ID: 22166576
- Nakladateľ: Xlibris UK
- Hmotnosť: 780 g
- Rozmery: 279 × 216 × 16 mm
- Dátum vydania: 13. February 2019
Obľúbené z iného súdka