Joel Sternfeld / Najlacnejšie knihy
Joel Sternfeld

Kód: 04336904

Joel Sternfeld

Autor Joel Sternfeld

In March 2000, the author began photographing the High Line, an abandoned elevated railway which runs down the West Side of Manhattan. Sometimes a river of grass, sometimes more like Canadian wheat fields, this unique ruin permitt ... celý popis

34.98

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Joel Sternfeld

Nákupom získate 88 bodov

Anotácia knihy

In March 2000, the author began photographing the High Line, an abandoned elevated railway which runs down the West Side of Manhattan. Sometimes a river of grass, sometimes more like Canadian wheat fields, this unique ruin permitted Sternfeld to contemplate nature within the city. In this title, landscape is both a social and cultural indicator.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky The arts Photography & photographs Individual photographers

34.98

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: