Lamb Slaughtering, Cutting and Preserving / Najlacnejšie knihy
Lamb Slaughtering, Cutting and Preserving

Kód: 18850400

Lamb Slaughtering, Cutting and Preserving

Autor Us Dept of Agriculture

This special re-print edition of "Lamb Slaughtering, Cutting, Cooking and Preserving On The Farm" has not been available to those interested in curing meat products, and farm butchering since it first appeared on the scene back in ... celý popis

11.63


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Lamb Slaughtering, Cutting and Preserving

Nákupom získate 29 bodov

Anotácia knihy

This special re-print edition of "Lamb Slaughtering, Cutting, Cooking and Preserving On The Farm" has not been available to those interested in curing meat products, and farm butchering since it first appeared on the scene back in 1977. The demand for this

Parametre knihy

11.63

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: