MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS EN EL SECTOR HORTOFRUTÍCOLA, / Najlacnejšie knihy
MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS EN EL SECTOR HORTOFRUTÍCOLA,

Kód: 33191799

MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS EN EL SECTOR HORTOFRUTÍCOLA,

Autor RAMON BORDERIA VIDAL

Las intoxicaciones alimentarias se dan, casi siempre, por no atender de forma adecuada a las reglas y normas de higiene alimentaria. Los alimentos, por sus cualidades, pueden convertirse en elementos peligrosos para su consumo e i ... celý popis

18.71

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte tento titul ešte dnes
  1. Objednajte titul a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na titul, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Titul zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení titulu

Informovať o naskladnení titulu


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle titul naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle titul naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o titulu MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS EN EL SECTOR HORTOFRUTÍCOLA,

Nákupom získate 46 bodov

Anotácia titulu

Las intoxicaciones alimentarias se dan, casi siempre, por no atender de forma adecuada a las reglas y normas de higiene alimentaria. Los alimentos, por sus cualidades, pueden convertirse en elementos peligrosos para su consumo e incluso en ocasiones para la vida de quien los consuma. Ocurre cuando en el proceso de producción y manipulado los alimentos se contaminan de forma directa o indirecta, tanto de elementos biológicos como químicos ajenos al alimento en sí. El causante de estas intoxicaciones es, en la gran mayoría de las ocasiones, el ser humano, que de una manera u otra ha producido, provocado o favorecido la contaminación de los alimentos y, de este modo, el origen de la intoxicación. Es fundamental garantizar una correcta seguridad alimentaria en los consumidores.

Parametre titulu

Zaradenie titulu Knihy po španielsky Formación y escolar Formacion

18.71



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: