Kód: 21048918
Art historian and food lover Alison Pearlman visits more than 60 restaurants to take a critical look at the design of physical restaurant menus--their content, size, scope, material, and more--to explore how they influence (or not ... celý popis
17.19 €
Bežne: 17.52 €
Ušetríte 0.33 €
Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.
Nákupom získate 42 bodov
Art historian and food lover Alison Pearlman visits more than 60 restaurants to take a critical look at the design of physical restaurant menus--their content, size, scope, material, and more--to explore how they influence (or not) our dining experiences and choices.
17.19 €
Osobný odber Bratislava a 2642 dalších
Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies
Nákupný košík ( prázdny )
Nachádzate sa: