Menovkyňa / Najlacnejšie knihy
Menovkyňa

Kód: 38810131

Menovkyňa

Autor Adrienne Young

Druhý diel románu Fable s názvom Menovkyňa je strhujúcim rozuzlením príbehu o mladej a neskrotnej dievčine, ktorá si hľadá miesto v drsnom svete kupcov. Keď sa Fable podarilo dostať loď Marigold spod nadvlády svojho otca, mohla sp ... celý popis

13.90

Bežne: 18.10 €

Ušetríte 4.20 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 2 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Menovkyňa

Nákupom získate 35 bodov

Anotácia knihy

Druhý diel románu Fable s názvom Menovkyňa je strhujúcim rozuzlením príbehu o mladej a neskrotnej dievčine, ktorá si hľadá miesto v drsnom svete kupcov. Keď sa Fable podarilo dostať loď Marigold spod nadvlády svojho otca, mohla spolu s jej posádkou začať odznova.

Ich sloboda však netrvala dlho, pretože sa stali pešiakmi na šachovnici hrdloreza s neslávnou povesťou, Zolu, ktorý zajal Fable na svojej lodi. Fable dokonca zisťuje, že Clove, muž, ktorý ju vychovával a bol blízkym priateľom jej otca, je kormidelníkom na tejto lodi. Aby sa Fable dostala späť do Úžin za Westom, musí pomôcť Zolovi spečatiť partnerstvo s Holanďankou. Táto mocná obchodníčka s drahými kameňmi je však aj niekým iným, než sa zdá. Ako sa Fable postupne ponára do sveta plného zrád a klamstiev, zisťuje, že tajomstvá, ktoré si jej matka vzala do hrobu, teraz ohrozujú tých, na ktorých jej záleží. Ak ich má zachrániť, musí riskovať všetko – vrátane mladíka, ktorého ľúbi, a domova, ktorý konečne našla.

Jej jediným východiskom je použiť svoje schopnosti a mágiu na nájdenie polnočného kameňa – legendárneho drahokamu, ktorý možno ani neexistuje.

Parametre knihy

13.90

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: