MF0256_1: Elaboración culinaria básica / Najlacnejšie knihy
MF0256_1: Elaboración culinaria básica

Kód: 45249046

MF0256_1: Elaboración culinaria básica

Autor S.A. DE C.V., DESARROLLOS DIDÁCITCOS

UF 0053Aplicación de las normas y condiciones de seguridad en las zonas de producción y servicio de alimentos y bebidasCumpl imiento de las normas de higiene alimentaría y manipulación de alimentosLimpieza de instalaciones y equip ... celý popis

43.21

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe MF0256_1: Elaboración culinaria básica

Nákupom získate 107 bodov

Anotácia knihy

UF 0053Aplicación de las normas y condiciones de seguridad en las zonas de producción y servicio de alimentos y bebidasCumpl imiento de las normas de higiene alimentaría y manipulación de alimentosLimpieza de instalaciones y equipos propios de las zonas de producción y servicio de alimentos y bebidasUso de uniformes y equipamiento personal de seguridad en las zonas de producción y servicio de alimentos y bebidasUF0056Real ización de elaboraciones culinarias básicas y sencillas de múltiples aplicaciones Realización de elaboraciones elementales de cocinaParticipación en la mejora de la calidadUF0057Elaboración de platos combinados y aperitivos sencillosParticipación en la mejora de la calidadHOTR0 108 OPERACIONES BÁSICAS DE COCINA

Parametre knihy

43.21



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: