Mixing and Mastering with Cubase / Najlacnejšie knihy
Mixing and Mastering with Cubase

Kód: 01218409

Mixing and Mastering with Cubase

Autor Matthew Loel T Hepworth

Cubase provides the user with many more tracks than bands from the '60s, '70s, and '80s ever had at their disposal. Many iconic records were produced on 2-, 3-, and 4-track recorders, whereas the track count of Cubase 6 is limited ... celý popis

18.39

Bežne: 21.22 €

Ušetríte 2.83 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Mixing and Mastering with Cubase

Nákupom získate 46 bodov

Anotácia knihy

Cubase provides the user with many more tracks than bands from the '60s, '70s, and '80s ever had at their disposal. Many iconic records were produced on 2-, 3-, and 4-track recorders, whereas the track count of Cubase 6 is limited only by the power of the

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky The arts Music Music: styles & genres

18.39

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: