New Native American Cuisine / Najlacnejšie knihy
New Native American Cuisine

Kód: 01024536

New Native American Cuisine

Autor Marian Betancourt, Sheraton Wild Horse Pass Resort and Spa, Michael O'Dowd, Jack Perry Strong

Bringing ancient cuisine into the modern spotlight with classical culinary techniques. One of only six U.S. restaurants to have achieved the AAA's Five Diamond status--and the only Native American restaurant to have likewise earne ... celý popis

25.02

Bežne: 26.13 €

Ušetríte 1.10 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe New Native American Cuisine

Nákupom získate 62 bodov

Anotácia knihy

Bringing ancient cuisine into the modern spotlight with classical culinary techniques. One of only six U.S. restaurants to have achieved the AAA's Five Diamond status--and the only Native American restaurant to have likewise earned a Mobil Five Star rating--Kai Restaurant at the Sheraton Wild Horse Pass Resort, near Phoenix, is redefining Native American cuisine. With classical European culinary techniques and pairing with the finest wines, the Kai chefs bring an ancient cuisine into the modern spotlight. "The New Native American Cuisine" is the first book to make this cuisine available to home cooks everywhere. Beautifully illustrated with rich full-color photographs of the resort and its restaurant and dishes, it presents more than fifty recipes for cocktails; small plates and main courses; soups and salads, fish, meat, game, vegetables, and desserts--from grilled elk chop with truffles and sweet corn panacotta with venison carpaccio, to buffalo tartare with prairie quail egg.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

25.02

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: