New Science of Strong Materials / Najlacnejšie knihy
New Science of Strong Materials

Kód: 01371605

New Science of Strong Materials

Autor J E Gordon

Provides an introduction to the properties of materials used in engineering, answering some fundamental questions about how the material world around us functions. This book focuses on so-called strong materials, such as metals, w ... celý popis

33.48

Bežne: 35.29 €

Ušetríte 1.81 €


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe New Science of Strong Materials

Nákupom získate 83 bodov

Anotácia knihy

Provides an introduction to the properties of materials used in engineering, answering some fundamental questions about how the material world around us functions. This book focuses on so-called strong materials, such as metals, wood, ceramics, glass, and bone, and explains the physical and chemical basis for its inherent structural qualities.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Materials science

33.48

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: