Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing / Najlacnejšie knihy
Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing

Kód: 01377732

Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing

Autor Mendel Friedman

Proceedings of an American Institute of Nutrition and Federation of American Society for Experimental Biology Symposium, held in Washington, DC, April 1--5, 1990

274.71


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing

Nákupom získate 685 bodov

Anotácia knihy

Proceedings of an American Institute of Nutrition and Federation of American Society for Experimental Biology Symposium, held in Washington, DC, April 1--5, 1990

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

274.71

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: