Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products / Najlacnejšie knihy
Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products

Kód: 13636636

Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products

Autor Reza Kazemi Darsanaki, Ahmad Tajemiri, Saeid Rahbar

Mycotoxins are secondary metabolites of molds that have adverse effects on humans, animals, and crops that result in illnesses and economic losses. The worldwide contamination of foods and feeds with mycotoxins is a significant pr ... celý popis

39.93


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Occurrence of Five Mycotoxins in Cereal and Cereal Products

Nákupom získate 100 bodov

Anotácia knihy

Mycotoxins are secondary metabolites of molds that have adverse effects on humans, animals, and crops that result in illnesses and economic losses. The worldwide contamination of foods and feeds with mycotoxins is a significant problem. Zearalenone, Ochratoxin A, Deoxynivalenol, T-2 toxin and Aflatoxin B1 are the mycotoxins of greatest agroeconomic importance. Cereals represent one of the most important dietary items around the world and are very susceptible to fungal attacks while in the field and during storage. In this book, occurrence of five mycotoxins in cereal and cereal products will be reviewed and discussed.

Parametre knihy

39.93

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: