Organizar la cocina en familias con personas dependientes / Najlacnejšie knihy
Organizar la cocina en familias con personas dependientes

Kód: 20010780

Organizar la cocina en familias con personas dependientes

Autor NATALIA ALCALDE REGENJO

En este libro abordaremos la gestión, el aprovisionamiento y la cocina en la unidad familiar de personas dependientes. Se organiza en seisunidades. La primera trata de la elaboración del plan de trabajo y sus elementos, factores q ... celý popis

24.53

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Organizar la cocina en familias con personas dependientes

Nákupom získate 60 bodov

Anotácia knihy

En este libro abordaremos la gestión, el aprovisionamiento y la cocina en la unidad familiar de personas dependientes. Se organiza en seisunidades. La primera trata de la elaboración del plan de trabajo y sus elementos, factores que lo determinan, la necesidad de planificacióny otros elementos. En la unidad dos se aborda la aplicación detécnicas de gestión del presupuesto y la importancia de elaborar unbuen presupuesto para administrar y controlar los gastos. La terceraunidad aborda la confección de la lista de la compra. La compra y laconservación de los productos de usos común en el domicilio se tratanen la cuarta unidad. La unidad cinco trata de la aplicación de lastécnicas básicas de cocina que permiten elaborar los alimentos. Launidad final se dedica a la higiene alimentaria.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po španielsky Formación y escolar Formacion

24.53

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: