Physiology of Taste / Najlacnejšie knihy
Physiology of Taste

Kód: 04253774

Physiology of Taste

Autor Jean Brillat-Savarin

The classic text on food, eating, cooking and more, from 1825. Examines the eroticism of the truffle and the financial influence of the turkey in the 19th century.

18.40

Bežne: 21.23 €

Ušetríte 2.83 €


Očakávaný dotlač
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Physiology of Taste

Nákupom získate 46 bodov

Anotácia knihy

The classic text on food, eating, cooking and more, from 1825. Examines the eroticism of the truffle and the financial influence of the turkey in the 19th century.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Science: general issues Popular science

18.40

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: