Pierre Gagnaire: Reflections on Culinary Artistry / Najlacnejšie knihy
Pierre Gagnaire: Reflections on Culinary Artistry

Kód: 04235109

Pierre Gagnaire: Reflections on Culinary Artistry

Autor Benedict Beauge

Pierre Gagnaire grew up on the outskirts of the industrial city of Saint-Etienne - a gastronomic wasteland in central France. The soon-to-be legendary French chef found himself free of culinary ties, thus free to choose and mix in ... celý popis

38.92

Bežne: 44.92 €

Ušetríte 5.99 €


Očakávaný dotlač
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Pierre Gagnaire: Reflections on Culinary Artistry

Nákupom získate 97 bodov

Anotácia knihy

Pierre Gagnaire grew up on the outskirts of the industrial city of Saint-Etienne - a gastronomic wasteland in central France. The soon-to-be legendary French chef found himself free of culinary ties, thus free to choose and mix ingredients as he pleased and free to disregard traditions, but always driven by logic and good taste. Since he opened his first restaurant in 1980, Gagnaire has become famous for the architectural nature of his dishes - sometimes horizontal, sometimes vertical, they are always structured with a deep sense of rhythm. His highly personal cooking combines fantasy and poetry with technical mastery and is widely considered France's most innovative and exuberant chef. Gagnaire's superb culinary rhythm leads naturally to a final dish, dessert, which brings a sweet counterpoint to the savoriness of his main courses. For him, these final recipes are not afterthoughts, but the appropriate end to a complete creation. Beautiful colour images by renowned food photographer Jean Louis Bloch Linee's reveal the richness of these incredible creations.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

38.92

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: