Piliere zeme / Najlacnejšie knihy
Piliere zeme

Kód: 35714401

Piliere zeme

Autor Ken Follett

Piliere Zeme sú za posledné desaťročia najčítanejšou historickou knihou na všetkých kontinentoch. Čitateľa strhne nielen autorov obdiv k staviteľom gotických katedrál, ale aj detailný opis anglického stredoveku v celej jeho brutal ... celý popis

21.22

Bežne: 27.55 €

Ušetríte 6.33 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 2 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Piliere zeme

Nákupom získate 53 bodov

Anotácia knihy

Piliere Zeme sú za posledné desaťročia najčítanejšou historickou knihou na všetkých kontinentoch. Čitateľa strhne nielen autorov obdiv k staviteľom gotických katedrál, ale aj detailný opis anglického stredoveku v celej jeho brutalite a pretvárke. Krásu však nájdeme v charakteroch jedincov, ktorí po sebe zanechali nehynúce skvosty týčiace sa k nebu, aby vzdali hold Pánovi.

Po nečakanom úspechu Pilierov Zeme sa Ken Follett plne zameral na historický román. Jeho ďalšie diela Na veky vekov, Ohnivý stĺp a najnovšie Večer a ráno sú len ďalšími vavrínovými vencami v jeho zbierke, akoby mu bol historický román súdený. Zrada a nenávisť hnané chamtivosťou nachádzali v neistých časoch stredoveku veľmi živnú pôdu a pre zručného spisovateľa predstavujú skvelý námet.

Úspech Pilierov Zeme spočíva v živom obraze doby, v ktorej sa náhle ocitneme. V dvanástom storočí zúril v Anglicku neľútostný boj o následníctvo, šľachta a cirkev sa dostali do konfliktu so súperiacimi stranami a ľud bol len rukojemníkom znepriatelených rodov. Napriek impozantnému rozsahu diela sa čitateľ ani na okamih nenudí a napätie ruka v ruke so zvedavosťou nepoľavuje.

Zvraty v osudoch jednotlivých postáv dojímajú dušu, ale nositeľkou deja je Follettova bytostná vášeň, anglická gotická katedrála. 

Parametre knihy

21.22

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: