Stvorení pre beh 2 / Najlacnejšie knihy
Stvorení pre beh 2

Kód: 43320157

Stvorení pre beh 2

Autor Christopher McDougall, Eric Orton

Predchádzajúca kniha Christophera McDougalla Stvorení pre beh odštartovala celosvetový boom behania naboso, ultramaratónov a konzumácie semienok chia, superpotraviny neveľmi známeho indiánskeho kmeňa vytrvalostných bežcov. Stala s ... celý popis

22.02

Bežne: 28.66 €

Ušetríte 6.64 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 2 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Stvorení pre beh 2

Nákupom získate 55 bodov

Anotácia knihy

Predchádzajúca kniha Christophera McDougalla Stvorení pre beh odštartovala celosvetový boom behania naboso, ultramaratónov a konzumácie semienok chia, superpotraviny neveľmi známeho indiánskeho kmeňa vytrvalostných bežcov. Stala sa inšpiráciou pre celú generáciu, aby nabrala odvahu vyjsť von a na vlastných nohách preskúmať svet. Bez zranení. Bez stresu. Bez predražených tenisiek, výbavy a štartovných poplatkov, len pre čistú radosť z behu.

Ako teda začať?
Christopher McDougall a dlhoročný tréner a bežecký mág Eric Orton nám prinášajú odpoveď v knihe Stvorení pre beh 2: Bezkonkurenčný sprievodca tréningom, v ktorej učia každého bežca, začiatočníka aj skúseného maratónca, ako zvládnuť najprirodzenejšiu schopnosť ľudstva – beh a zároveň nájsť skryté rezervy vlastnej sily a vytrvalosti. Sebe vlastným žoviálnym spôsobom vysvetľujú, že bez ohľadu na vek, formu či bývalé zranenia má každý z nás najlepšie bežecké dni ešte len pred sebou.
V jednotlivých kapitolách sa venujú siedmim kľúčovým oblastiam – strave, kondícii, technike, sústredeniu, obuvi, zábave a rodine – a poskytujú presný návod, ako zmeniť svoju biomechaniku, vyčistiť stravu, vyliečiť zranenia, zaobstarať si zdravšiu obuv a pripraviť sa na vysnívanú výzvu, ktorou je slobodný a radostný beh.
Kniha čerpá z ponaučení najvytrvalejších bežcov na Zemi, legendárnych mexických Tarahumarov, a z desaťročí bežeckého výskumu a skúseností. Na základe týchto poznatkov je skutočne bezkonkurenčným sprievodcom tréningom behania.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po česky Beletrie pro dospělé Ostatní beletie pro dospělé

22.02

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: