Plant Proteins / Najlacnejšie knihy
Plant Proteins

Kód: 42478460

Plant Proteins

Autor Dilek Uzunalioglu, Vanessa Brovell, Ramnarain Ramakrishna

Co-published in partnership with the Cereals and Grains Association, Plant Proteins: Farm to Table addresses all aspects of plant proteins, including plant science, chemistry, processing, formulations, nutrition, and trends This i ... celý popis

238.89

Bežne: 248.92 €

Ušetríte 10.03 €


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Plant Proteins

Nákupom získate 592 bodov

Anotácia knihy

Co-published in partnership with the Cereals and Grains Association, Plant Proteins: Farm to Table addresses all aspects of plant proteins, including plant science, chemistry, processing, formulations, nutrition, and trends This important reference also covers cereal and pulse plant-based proteins and presents protein extraction and processing techniques, as well as ingredient principles and their application in formulating plant-based products - from ingredient interactions to processing to measurement science, including sensory. This book addresses not only the different types of plant proteins and their nutritional aspects but also plant protein processing and ingredients and formulating plant proteins to develop plant-based foods. It will be a welcomed addition to the libraries of food technologists, research scientists, product developers, process engineers, students, and educators. Includes nutritional claims and calculations for individual countries supported with examples Presents methods and techniques for evaluations of plant-based foods Provides descriptions and comparisons of types of plant proteins Contains application case studies pertaining to ingredient insights, formulation tips, and food processing challenges and solution Provide insights on plant protein ingredient processing

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

238.89

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: