Proteolytic Enzymes: Serine and Cysteine Peptidases / Najlacnejšie knihy
Proteolytic Enzymes: Serine and Cysteine Peptidases

Kód: 04493142

Proteolytic Enzymes: Serine and Cysteine Peptidases

Autor Colowick, Alan J. Barrett, Melvin I. Simon

The critically acclaimed laboratory standard, "Methods in Enzymology", is one of the most highly respected publications in the field of biochemistry. Since 1955, each volume has been eagerly awaited, frequently consulted, and prai ... celý popis

101.84


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Proteolytic Enzymes: Serine and Cysteine Peptidases

Nákupom získate 252 bodov

Anotácia knihy

The critically acclaimed laboratory standard, "Methods in Enzymology", is one of the most highly respected publications in the field of biochemistry. Since 1955, each volume has been eagerly awaited, frequently consulted, and praised by researchers and reviewers alike. The series contains much material still relevant today - truly an essential publication for researchers in all fields of life sciences. Its key features are: presents new ideas on classification of proteolytic enzymes; covers 100 individual proteolytic enzymes; offers numerous medical implications of work in this area; and, provides uses of these enzymes in biotechnology.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

101.84

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: