Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity / Najlacnejšie knihy
Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity

Kód: 42931425

Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity

Autor Alka Dwevedi

Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity is a novel scientific reference tool for the systemic analysis allergens including common allergens, acute urticaria, allergic rhinitis, asthma, and food allergies. It provi ... celý popis

159.77

Bežne: 159.83 €

Ušetríte 0.05 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity

Nákupom získate 402 bodov

Anotácia knihy

Proteomics in Schematic Assessment of Food Allergenicity is a novel scientific reference tool for the systemic analysis allergens including common allergens, acute urticaria, allergic rhinitis, asthma, and food allergies. It provides information on structural proteomics and its implication in protein allergenicity assessment and structures of allergenic proteins to explore the mechanistic basis of allergies. This reference offers existing structural data on allergenic proteins for understanding allergenic determinants to foster further research and assessment to improve and expand upon existing research data. This is a practical guide of methodology to assess allergen identification, its route of entry and the human allergic immune response. The book includes a variety of allergens such as tree nuts, peanuts, shellfish, milk, eggs, fish as well as other common allergies such as pollens (ragweed, timothy, birch), and dust mite feces. Includes a thorough discussion on protein allergenicity and novel methods of assessment Provides the latest research data including genetically modified foods Presents thorough studies on the large number of protein allergens from diverse sources to identify commonalities

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Medical study & revision guides & reference material

159.77

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: