Revolutionary Cooking / Najlacnejšie knihy
Revolutionary Cooking

Kód: 04840673

Revolutionary Cooking

Autor Mary Ann McLanahan, Virginia T. Elverson

Ranging from the simple to the sumptuous, here are over 200 recipes for modern Americans inspired by dishes and beverages the authors discovered in cookbooks, family journals, and notebooks of 150 to 250 years ago. Did you know th ... celý popis

20.16

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Revolutionary Cooking

Nákupom získate 50 bodov

Anotácia knihy

Ranging from the simple to the sumptuous, here are over 200 recipes for modern Americans inspired by dishes and beverages the authors discovered in cookbooks, family journals, and notebooks of 150 to 250 years ago. Did you know that breakfast in the eighteenth century was typically a mug of beer and some mush and molasses, invariably taken on the run? That settlers enjoyed highly spiced foods and the taste of slightly spoiled meat? Or that, at first, Colonists didn't understand how to make tea and instead stewed the tea leaves in butter, threw out what liquid collected, and munched on the leaves? These peculiar facts precede tried and tested recipes, some of which include: * Cold grapefruit soup * Tweedy family steak and kidney pie * Madras artichokes * Sour rabbit and potato dumplings * Apple-shrimp curry * Pumpkin chiffon pie * Lemon flummery * And much more Each chapter of recipes is introduced with accounts of how early Americans breakfasted, dined, drank, and entertained. The illustrations of utensils, tankards, porringers, and pots used in the early days are drawn from actual objects in major private and public collections of early Americana and make Colonial Cooking a great resource for American history enthusiasts.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Humanities History History: specific events & topics

20.16

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: