Sauces / Najlacnejšie knihy
Sauces

Kód: 02677106

Sauces

Autor Maryann Tebben

Sauces have the ability to transform any food from dull to delectable; they are food enhancers that define national cuisines. They can be savoury or sweet, simple or complex, served as a side dish or presented as the main event. S ... celý popis

23.77

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Sauces

Nákupom získate 59 bodov

Anotácia knihy

Sauces have the ability to transform any food from dull to delectable; they are food enhancers that define national cuisines. They can be savoury or sweet, simple or complex, served as a side dish or presented as the main event. Sauces: A Global History takes readers on a journey from fermented sauces in fifth-century China to present-day cuisine, where sauces that are barely recognizable as such - foams, ices, smokes - are found in the increasingly popular world of molecular gastronomy. This book examines sauce as a globe-crossing phenomenon, a culinary concept that followed trade routes from East to West and helped seafaring explorers add flavour to their monotonous rations. Tracing the evolution of food technology through the centuries, Sauces explores the development of this gastronomic art, from the use of simple bread thickeners to the smooth sauces we know today. It examines the controversies that sauces have created over the years, including debates about salsa overtaking ketchup in popularity and disputes over the Indian roots of British 'Worcestershire' sauce. It also relates the history of American ketchup and Tabasco sauce, which remain globally popular today.For sauce experts and novices alike, this book will encourage readers to take part in the debate over the definition of sauce, and to give sauce its due as an essential part of our eating habits.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Society & social sciences Society & culture: general Cultural studies

23.77

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: