Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U / Najlacnejšie knihy
Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U

Kód: 12091400

Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U

Autor Lucius Van Slyke, Charles Publow

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

34.80


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Science and Practice of Cheese-Making: A Treatise on the Manufacture of American Cheddar Cheese and Other Varieties, Intended as a Text-Book for the U

Nákupom získate 87 bodov

Anotácia knihy

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Parametre knihy

34.80

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: