The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet / Najlacnejšie knihy
The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet

Kód: 32584018

The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet

Autor David Nash

Do you want to learn how to make your own cheese but don't know where to start? The Basics of Making Homemade Cheese is a practical guide that shares simple yet practical knowledge which covers everything you need to start learnin ... celý popis

8.21


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet

Nákupom získate 20 bodov

Anotácia knihy

Do you want to learn how to make your own cheese but don't know where to start? The Basics of Making Homemade Cheese is a practical guide that shares simple yet practical knowledge which covers everything you need to start learning how to make

Parametre knihy

8.21

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: